Vizier op volleybal

 

Merkala Zaanstad D1 krijgt vorm

VoV, 07-06-2021. 5:20 uur. Het nieuwe Merkala Zaanstad D1 staat volgend jaar onder leiding van een drie koppige staf. Timo Hoonhout en Jeroen Nol zullen allebei één training verzorgen. Guus Hoonhout zal in de meeste wedstrijden de dames coachen en indien afwezig zal Jeroen Nol het van hem overnemen. Het overwegend jonge team heeft hiermee een ervaren trainers & coach-trio dat goed bekend is met het team en de club.

Verder is er de komst van drie nieuwe speelsters te melden. Passer loper Quinty Wagner is na een volleybalpauze terug bij Zaanstad. Joy Post komt als spelverdeelster over van Compaen. En het pre-jeugd-oranje talent Maaike Heilig maakt als midden de stap van Madjoe naar Zaanstad.

Met deze drie versterkingen wil het team graag volgend seizoen een stabiele positie in de Eerste Divisie innemen. Er is nog ruimte voor een versterking in het midden. Mocht je belangstelling hebben, stuur dan een email naar tc@vvzaanstad.nl .

gh @ VoV, persbericht van vv Zaanstad. Archieffoto van Eric Visch, coach Guus Hoonhout met het toenmalige Zaanstad dames-2.