Vizier op volleybal

 

Michael Beugelsdijk, de nieuwe hoofdtrainer Activia

VoV, 22-03-2023. 9:54 uur. Met enige trots en enthousiasme is het SOMAS Activia gelukt om, op weg naar de Eredivisie, voor het nieuwe seizoen als hoofdtrainer/-coach Michael Beugelsdijk te verbinden aan hun club.

Beugelsdijk: “Afgelopen jaar was het contact met SOMAS Activia al erg goed. In een eerste verkennend gesprek werd mij al snel duidelijk dat ik sprak met een club die precies weet wat ze wil. Er is een duidelijke visie achter de aanvraag voor een Eredivisielicentie, het team en de club met haar opleiding.

Deze visie spreekt me vooral aan, omdat het perfect past met hoe ik in grotere zin met volleybal bezig wil zijn. Er ligt zeker een focus op de prestaties van dames1, maar tegelijkertijd wordt er altijd gekeken naar het grotere geheel van opleiden voor de toekomst en de positie van het team in de club. Het duurde dan ook niet lang om heel erg enthousiast te worden om als trainer/coach aan de slag te mogen gaan met deze plannen.

Op de volleybal CV  van Michael Beugelsdijk staat onder andere: Hoofdtrainer SV Dynamo Apeldoorn in Topdivisie en Eredivisie, assistent bondscoach van  Pre-jeugd Oranje Meiden en functies als trainer/ coach bij regioselecties en RTC.

gh @ VoV, bron Activia. Archieffoto.