Vizier op volleybal

 

Michael van den Brink nieuwe trainer VIVES D1

VoV, 18-05-2020. 4:17 uur. Naast een nieuwe trainer voor Heren 1 is er ook een nieuwe trainer gevonden voor Dames1 van VIVES. Michael van den Brink, geboren in Utrecht en opgegroeid in Lopik, woont alweer heel veel jaar in IJsselstein. Michael, getrouwd met Chantal. Samen hebben zij twee volleyballende kinderen (Romee en Sven). Michael is afgelopen december 50 jaar geworden! In het dagelijks leven werkt Michael als commercieel projectontwikkelaar bij Van Wanrooij Projectontwikkeling. In zijn vrije tijd gaat Michael graag met de mountainbike op pad.

Michael volleybalt al vanaf zijn jeugd. Op zijn 17e is hij gaan volleyballen bij DOS in Schoonhoven waar hij ook zijn eredivisie debuut heeft gemaakt. Na DOS heeft Michael lang bij Vrevok in Nieuwegein gespeeld, waar hij in 2009 zijn actieve volleybalcarrière heeft afgesloten. In 2009 werd Michael al door VIVES gevraagd om trainer te worden van D1. Zonder trainingservaring maar met veel enthousiasme is toen zijn carrière als trainer van start gegaan. Het werd een fantastisch eerste seizoen. Na VIVES D1 volgde NVC D1, Assistent-trainer bij Servia H1 en afgelopen seizoen VIVES D2.

“Nu weer een nieuw seizoen bij VIVES D1. Mijn grootste voldoening als trainer haal ik uit de momenten waarop ik spelers beter zie worden, talent zie ontwikkelen, en uiteraard uit het winnen. Ik kijk ernaar uit om komend seizoen met de enthousiaste en talentvolle groep meiden aan de slag te gaan. Tot gauw in de sporthal!”

gh @ VoV, bron en foto persbericht VIVES.