Vizier op volleybal

 

Mooie beloning voor KBU Beachteams

KadijduoNK2017

VoV, 04-09-2017. 5:59 uur. Tijdens het Nederlands Kampioenschap Beachvolleybal in Scheveningen werden er diverse awards uitgedeeld. Maar liefst vier awards werden er in de wacht gesleept door teams van de Kadijk Beach University.

Het team Mexime van Driel – Flore Gravesteijn viel in de prijzen omdat zij het afgelopen beachseizoen als tweede zijn geëindigd in de nationale beachranking. Het team Emi van Driel-Raïsa Schoon kreeg hier de grootste eer, omdat zij in deze hoogste Nederlandse competitie lijstaanvoerder zijn van de nationale beachranking.

Een verrassende, maar niet minder verdiende prijs was er voor het team Sarah van Esch – Britt den Haan. Zij waren het meest actief op social media, en wisten daardoor veel positieve aandacht op zich te vestigen.

Tot slot was er ook nog een prijs voor Raïsa Schoon. Zij werd, met maar liefst zes eredivisie overwinningen en 21 top drie klasseringen in de hoogste divisies de afgelopen twee jaar, met haar 15 jaar uitgeroepen tot ‘Rookie of the year’.

Alle genoemde teams wisten zich, in een veld van de 32 sterkste teams van Nederland, tijdens het Nederlands Kampioenschap te plaatsen in de top 8, waarmee zij zich met hun jonge leeftijd nestelden tussen profteams en teams met veel meer ervaring. Een prestatie van formaat!

gh @ VoV, bron René van der Giessen, Kadijk Beach. Bijschrift foto: Van links naar rechts: Sarah van Esch, Britt den Haan, Raïsa Schoon, Emi van Driel, Mexime van Driel en Flore Gravesteijn met de cheques, behorend bij hun awards.