Vizier op volleybal

 

Nieuw: De BBT Roadshow!

VoV, 15-07-2020, 14:32 uur. Volleybalvrienden, inmiddels is de ‘Be Better Training’ Volleybalschool alweer toe aan een tweede jaar. In Tilburg ontvangen zij wekelijks vele regionale talenten om ze verder op weg te helpen in hun ontwikkeling tot (top)volleyballer. BBT is blij en trots met de mooie start en de hartelijke ontvangst in het Brabantse!

BBT is niet alleen een volleybalschool. BBT staat écht ergens voor. Zij willen de kennis die ze hebben delen met zo veel mogelijk mensen. Ze raken niet uitgesproken over volleybal en over het ontwikkelen van talent. Zij delen hun kennis zo graag, dat als de mensen niet naar ons toe komen, wij naar de mensen toe gaan!

Daarom introduceren zij in 2020: De BBT Roadshow!

Zij zijn op pad naar geïnteresseerde verenigingen voor workshops, gasttrainingen of clinics. Zij hopen zo inzicht te geven in hoe zij trainen bij BBT Volleybalschool, wat ze trainen bij BBT en willen de geïnteresseerden graag verder op weg helpen om hun eigen ambities waar te maken.

Volleybalvereniging ODI uit Middelbeers heeft de primeur gehad, waar ze een succesvolle gasttraining met 35 jeugdleden mochten verzorgen.

Wilt u ook gebruik maken van onze gratis (*) Roadshow? Meld je dan snel aan via ronald@bebettertraining.nl om een datum en een tijd vast te leggen. In de maanden juli, augustus en september willen we flink “on the road” zijn!

De invulling van jullie 2 uur durende sessie met BBT bespreken ze eerst even met elkaar, zodat ze er een groot succes van kunnen maken.  Hopelijk tot snel in de zaal!

gh @ VoV, bron en foto’s Ronald Lacroes, Be Better Training. Onderstaand een foto impressie.

*zij vragen geen vergoeding voor de workshop, zij declareren slechts hun reiskosten