Vizier op volleybal

 

Nieuwe trainer voor DIO Bedum heren 1

VoV, 23-03-2023. 7:00 uur. Ambitieus DIO Bedum haalt bewezen kampioenenmaker binnen als nieuwe trainer. Top personeelsdiensten/DIO Bedum heeft een nieuwe trainer voor volgend seizoen gevonden. En wat voor één. Nico Huisman heeft zowel binnen als buiten de club een indrukwekkend cv opgebouwd.

Huisman was twee keer eerder trainer/coach van DIO Bedum. In één van die periodes wist hij met de dorpsclub van de Derde Divisie in één keer door te stomen naar de Topdivisie. Met drie achtereenvolgende kampioenschappen en in het debuutseizoen in de Topdivisie een tweede plaats, mag dat gerust een prestatie van formaat genoemd worden.

DIO kent Huisman als een trainer/coach die als geen ander een hechte ploeg kan smeden, waarbij iedereen zich volledig inzet voor het team en waarbij iedere speler het beste uit zichzelf wil halen.

Kijkend naar de gemiddelde leeftijd van het huidige team, ligt er voor Huisman vanuit het bestuur en TC ook een prachtige uitdaging om jongere spelers toe te voegen aan de selectie, om zo de continuïteit te waarborgen.

Op de achtergrond is DIO al druk bezig om spelers te benaderen, waarbij nadrukkelijk wordt gekeken naar jonge spelers uit de regio die het maximale uit zichzelf willen halen.

Herken jij je in dit profiel en lijkt het je leuk om mee te trainen met een topteam uit de Topdivisie? Neem dan contact op met de TC via Tom Verhage: tc@diobedum.nl  of 06 – 30 20 14 17

gh  @ VoV, bericht van DIO Bedum via Tom Verhage. Archieffoto.