NOJK brons voor Set-Up ’65 MC

Logo Set-Up '65VoV, 20-03-2017. 9:39 uur. Zaterdag 18 maart was voor meisjes C van Set – Up ‘65 de grote dag. De finale van het NOJK stond op het programma.

De poulewedstrijden werden allemaal gelijk gespeeld tegen zeer goede tegenstanders, Alterno, Next Volley, en Impala. Door een beter onderling resultaat waren deze drie punten genoeg voor een plaats in de kruisfinale! We horen bij beste 4 teams van Nederland! Dit was natuurlijk al een geweldige prestatie, zeker gezien het hoge niveau bij de meeste teams.

De kruisfinale speelden we tegen Dynamo Apeldoorn. Na een geweldig goede eerste set ging het in de tweede set net iets moeizamer. Het ging lang gelijk op en aan het einde nam Dynamo een voorsprong van 24-19. We kwamen nog terug tot 24-23 maar helaas bleef het hierbij. Dan de derde set maar winnen. Het was erg spannend en lang ging het gelijk op. Helaas werd de spanning ons te veel en hebben we een aantal kleine foutjes gemaakt die ons de finaleplaats heeft gekost. Uiteraard was er verdriet en teleurstelling van het missen van de finale. Maar we moesten door. De wedstrijd om de 3e plaats stond op het programma. Al snel ging de knop om en werd er gezegd: “Wij willen die derde plek!”

We stonden opnieuw tegenover Next Volley. We speelden vol overtuiging en met veel servedruk. Er werd hard gewerkt om die derde plaats binnen te halen. Harde aanvallen werden afgewisseld met tactische ballen en mooie blokpunten. De beste wedstrijd hadden we tot het laatst bewaard. Met als resultaat de derde plaats! Wat hebben we een geweldige dag gehad en wat hebben we een hoog niveau gehaald. Enorm trots zijn we op de meiden die deze prestatie hebben geleverd.

Geeke Bekhuis, Boukje Keizer, Noor en Kies Vos, Levi Engbersen, Noami Leussink, Emily Silderhuis, Malou Velthuis, Annick Brouwer, Fleur Peters, Emma Krop, Lynn Oude Roelink, Babet Wolbers, Sterre ter Horst en Noortje van Kuilenburg, jullie mogen trots zijn op deze prestatie! Gefeliciteerd!

gh @ VoV, verslag van Frank Leussink, Set-Up ’65.