Vizier op volleybal

 

Oefeninterland Jong Oranje in Amersfoort

VoV, 30-06-2018. 6:14 uur. Op 20 april jl. is sportcomplex Amerena feestelijk geopend en sinds dat moment hebben er al de nodige evenementen plaatsgevonden met de NK’s schoonspringen en lange baan zwemmen als absolute toppers. Keer op keer tot grote tevredenheid van sporters en bezoekers.

Ter voorbereiding op de Europese Jeugd Kampioenschappen Volleybal, welke in juli in Nederland worden gehouden, spelen de teams van Jong Oranje oefeninterlands. De Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) heeft de Amersfoortsevolleybalvereniging AVV Keistad uitgekozen om twee van deze interlands te organiseren.

“Een topevenement op een toplocatie, dit is waar Amerena o.a. voor is gebouwd” (quote Marcel Sanders, voorzitter AVV Keistad).

Op 10 en 11 juli spelen de volleyballers van Jong Oranje (jongens) tegen Jong Italië in het sportcomplex Amerena. Op beide dagen zal de wedstrijd om 19.00 uur starten,  en is de zaal open vanaf 18.00 uur. Kaarten kosten € 4,-. “We hopen dat we met heel veel mensen uit Amersfoort en omgeving onze jongens naar de overwinning mogen aanmoedigen”, aldus de voorzitter.

gh @ VoV, persbericht en poster via Erik Zomer,  Communicatie AVV Keistad.