Vizier op volleybal

 

Om des keizers baard, Eurosped vs Zwolle

VoV, 19-04-2018. 8:05 uur. Aanstaande zondag speelt Team Eurosped de laatste wedstrijd van het seizoen 2017 -2018  thuis tegen Regio Zwolle Volleybal. Daarmee komt een einde aan een mooi maar ook bewogen eerste seizoen in Het Punt in Vroomshoop. Wat zou het mooi zijn als iedereen die de speelsters van deze twee teams dit seizoen heeft aangemoedigd zondag naar Het Punt komt om samen nog één keer te proberen hun favorieten naar een overwinning te schreeuwen.

Voor beide teams staat er niets meer op het spel, na de 0-3 zege van Coolen Alterno gisteravond in Sneek is de strijd om het tweede play – off ticket beslist. Het gaat dus helemaal nergens meer om, maar dat hoeft geen reden te zijn om niet voor een mooie pot volleybal naar Vroomshoop te komen.  Voor de laatste keer dit seizoen.

Dus Team Eurosped vs Regio Zwolle Volleybal op zondag 22 april 2018, aanvang om 15:30 uur in Het Punt te Vroomshoop. Entreeprijzen voor volwassenen en jongeren van 14 jaar en ouder: € 4,00. Kinderen tot 14 jaar: € 1,00. Kom je met je club (minimaal 10 personen) dan betaal je € 3,00 / p.p. Meld je hiervoor aan bij wimolsman@teameurosped.nl

gh @ Vizier op Volleybal.