Vizier op volleybal

 

Ook voor Fellini Vips H1 zit het erop!

VoV, 15-04-2019. 11:36 uur. Met 25 punten uit de laatste zeven  wedstrijden sluiten de lange mannen van Fellini Vips het eerste seizoen in de 3e divisie of op een mooie gedeelde 7e plek.

De eerste helft van het seizoen verliep wat ‘stroefjes’, maar de laatste maanden werden de kwaliteiten van het team toch wel duidelijk. Ervaring, fitheid en slim spelen waren de punten die uiteindelijk tot deze mooie klassering hebben geleid.

Yme, Chris, Pieter, Kirill, Arjan, Matthijs, Peter, Robert, Gert Jan en Frank zullen er in principe volgend seizoen ook weer ‘gewoon’ bij zijn. De voorbereiding hierop begint natuurlijk deze week alweer …….

Verder werd 14 / 04 / 2019 de nieuwe hoofdsponsor van Vips ’83 bekend gemaakt: Bar – Restaurant Bardot te Enschede. Op 18 april zal de feestelijke opening plaats vinden, maar nu al is bekend dat zij de komende jaren de trotse vermelding krijgen op de speelshirts van volleybal vereniging Vips Bardot.

Rest ons de tellers en telsters van dit jaar te bedanken en graag zien wij jullie weer terug op de tribunes volgend seizoen!¬† Groeten uit het mooie Oosten van het land van nu nog … Fellini Vips H1 …. volgend seizoen te vinden onder Vips Bardot H1.

gh @ VoV. Door Frank Oort. Fellini Vips / Vips Bardot.