Vizier op volleybal

 

Orion H2 en het Calimero effect

VoV, 04-11-2018. 13:42 uur.  We kunnen voor de trouwe volgers natuurlijk een heel smeuïg verhaal creëren waarom het gisteren helaas niet lukte in Elburg met ons hoogste team uit de vereniging. We zullen ons ook niet gaan verhullen in Calimero gedrag omdat we spelers missen, we zien dat namelijk als een kans voor meer ontwikkeling en een investering, laten we het voor outsiders houden op meer effectief gebruik van de contributie.

Zou natuurlijke een mooie kapstok zijn geweest om ons te manoeuvreren in de underdog positie en het hebben van een excuus voor een verlies. Waarom zou je? De realiteit haalt je toch wel in en je dient te roeien met de riemen die er zijn. De realiteit voor onszelf is dat we nog niet constant genoeg zijn voor het aanhaken in de linkerhelft van het rijtje. Constatering na gisteren: Goed genoeg op de piek, maar nog niet constant genoeg in de bodem. Daar draait het immers wel om…

De doelstelling blijft staan voor wat betreft de eindrangschikking. In de ploeg zit namelijk genoeg muziek om verder door te groeien. Deze week dus hard aan de bak om een basis te leggen om aankomende zaterdag aan te treden tegen het welbekende Woudenberg.

EVV vs Orion Volleybal Doetinchem H2: uitslag  4-0, setstanden (26-24, 27-25, 25-15 en  25-20.

gh @ VoV, verslag van Marco Buiting., Orion Heren 2.