Vizier op volleybal

 

ORMI organiseert workshops voor trainers!

VoV, 07-09-2018. 6:27 uur.  Het seizoen 2018-2019 is weer begonnen. We kijken uit naar een mooi en succesvol seizoen. Binnen Ormi zijn we vorig jaar gestart met een nieuw concept: Train de Trainer. Doel hiervan is het verder ontwikkelen van onze trainers, zodat zij beter worden, zich ontwikkelen, zodat ze daardoor succesvol kunnen zijn als trainer. Ons geloof is dat als je mensen helpt zich verder te ontwikkelen, ze langer bij de vereniging betrokken blijven als trainer. Wij ervaren dat het lastig is om trainers te vinden, vandaar dat we maximaal investeren om de trainers die we hebben aan ons verbonden te houden.

In dit kader gaan we een aantal workshops voor onze trainers organiseren, gegeven door Wilfried Groothuis, hoofdtrainer van het 1e damesteam van Zwolle, uitkomend in de eredivisie. We zijn met hem in contact gekomen via Pascal Veneman, hoofdtrainer bij Ormi en assistent van Wilfried bij Zwolle. Het geloof van Wilfried: topvolleybal is toegankelijk voor iedereen.

Alle trainers in Nederland zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze workshops, maar let wel: vol = vol! Voor meer informatie: zie de flyer.

gh @ VoV, bron Anne Berkhoff, ORMI