Vizier op volleybal

 

Pakt Set-Up vs Weert vijfde zege op rij?

VoV, 23-11-2017. 11:47 uur. Het was op het nippertje, maar het eerste damesteam van Springendal Set-Up ’65 wist zaterdag de bekerwedstrijd tegen Peelpush te winnen. De vreugde-explosie was groot. Het Ootmarsumse team plaatste zich voor de kwartfinale van de bekercompetitie.

Na de eerste twee sets leek de wedstrijd gespeeld te zijn. Het team van Brahim Abchir speelde simpelweg ver onder de maat en verloor beide sets. Maar het was nog niet voorbij. In de derde en vierde set begonnen de dames echt te volleyballen. De rollen werden omgedraaid en de setwinst ging terecht naar het Ootmarsumse team. En dat bracht de stand op 2-2. Een zeer spannende 5e set volgde. Met een 14-12 leek de winst opnieuw naar Peelpush te gaan. Maar ook deze keer wisten de dames het tij te keren. Na 14-16 klonk het laatste fluitsignaal. De dames – en het Ootmarsumse publiek – konden weer gerust ademhalen. “Goal achieved”.

Al vier wedstrijden op rij laat het team zien dat ze ondanks een achterstand nooit opgeven. Ze blijven doorgaan. Toch hadden de dames het de afgelopen wedstrijden niet zo spannend hoeven maken. Er zit progressie in, nu nog laten zien.

Dat kan aanstaande zaterdag om 16:30 uur thuis tegen Nering Bögel VC Weert. Dit team vertegenwoordigt de laatste plek in de ranglijst, maar vele eredivisieteams zijn aan elkaar gewaagd. Van alle tegenstanders kan zomaar verloren én gewonnen worden. Maar Springendal Set-Up ’65 DS1 gaat er alles aan doen om de hele wedstrijd goed en stabiel te volleyballen. Dat bespaart heel wat stress – ook voor het publiek 🙂

gh @ VoV, door Kylie Leussink, Springendal Set-Up ’65.