P/D zege Ecare Apollo D2 bij De Bevers

team1617ApolloD2

VoV, 12 -05-2017. 5:22 uur. Voor de promotie naar de Eerste Divisie A bij de dames stonden gisteravond de nummer twee van de Tweede Divisies A en B tegenover elkaar. In Lemelerveld was De Bevers gastheer voor Ecare Apollo 8 dames 2.  Voor de Bevers was het de eerste wedstrijd in de driekamp, voor Apollo 8 de tweede, zij verloren vorige week zaterdag thuis met 0-3 van VC Varsseveld, dat haar plaats in de Eerste Divisie verdedigt.

Het werd een vijfsetter, waarbij het bezoekende Apollo 8 D2 via 8-15 winst in de tiebreak aan het langste eind trok. De Bevers had in de vierde set een 1-2 achterstand met 25-18 ongedaan kunnen maken, maar kwam daarna dus duidelijk tekort. Met 25-19 had de thuisploeg zich naar een 1-0 voorsprong in sets geslagen, Apollo 8 sloeg die achterstand van de borden met 18-25 en 21-25 zeges in de tweede en derde set.

VCV heeft nu de beste uitgangspositie om volgend jaar Eerste Divisie te spelen. Zij ontvangen zaterdag de Bevers in Varsseveld, de ploeg die met 2-3 verloor van een team waar VCV zelf met 0-3 van won. Dan ben je dus favoriet!

De stand is 1> VCV 1-2 sets 3-0,  2> Apollo 2-2 sets 3-5 en 3> De Bevers 1-0 sets 2-3.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Ecare Apollo 8 Dames 2, website Ecare Apollo.