PDK D1 verslaat Tjoba D1 met 3-1.

VoV, 16-10-2023. 6:48 uur. Afgelopen zaterdag speelde PDK Huizen D1 in eigen huis tegen Tjoba D1 uit Klazienaveen, ofwel de op dat moment nummer 3 tegen nummer 4. Een wedstrijd die uiteindelijk werd beslist door scherpte en oplettendheid.

Tjoba had moeite met de tegenstander in de eerste set, verloor die, en wist vervolgens in de tweede set een vroege voorsprong te pakken. Hoewel deze voorsprong halverwege de set ruim genoeg leek, moest de ploeg uit Klazienaveen alles op alles zetten om uiteindelijk met een minimaal verschil de set naar zich toe te trekken.

PDK D1 werd sterker en wist in de derde set met af en toe snel en goed spel de blokkering van Tjoba te ontlopen. Door een goede inzet kon Tjoba zich herpakken en had zelfs kansen om de set naar zich toe te trekken. Het ontbrak op de beslissende momenten echter aan oplettendheid bij de Klazienaveense ploeg en daar maakte PDK D1 optimaal gebruik van. De 3e set ging naar de thuisploeg en 20 minuten later werd de eindstand bepaald: 3-1.