Vizier op volleybal

 

PDK Volleybalschool 22-23 start 18.09 a.s.

VoV, 15-09-2022. 15:35 uur. Op zondag 18 september starten de trainingen van de Prima Donna Kaas Volleybalschool te Huizen. De volleybalschool gaat door waar zij al 12 jaar mee bezig is; het opleiden van volleybaltalenten. Natuurlijk zijn wij supertrots op “onze” Mats Bleeker dat hij afgelopen zomer zijn debuut heeft gemaakt bij het Nederlands heren team. Mats heeft jaren bij de volleybalschool getraind. Naast Mats zijn er vele spelers in de eredivisie welke een deel van hun volleybalopleiding hebben gevolgd in Huizen.

In de afgelopen 12 jaar heeft het concept van de volleybalschool zichzelf wel bewezen. De Prima Donna Kaas Volleybalschool staat voor kwaliteit en richt zich 100% op het talent. Hoe hoger de leeftijdscategorie, hoe hoger de lat ligt om je te selecteren. Sinds seizoen 2010-2011 biedt de Prima Donna Kaas Volleybalschool in het centraal gelegen Huizen getalenteerde spelers en speelsters de mogelijkheid om extra te trainen.

In de loop der jaren heeft de Prima Donna Kaas Volleybalschool ruime ervaring en kwaliteit opgebouwd om ambitieuze talenten op een hoger niveau te brengen. Met o.a. Vera Koenen en Hans Vreeling staan er net als voorgaande jaren ook nu weer gespecialiseerde opleidtrainers klaar om het volleybalspel van de deelnemers verder te ontwikkelen.

Spelen bij je eigen club en extra uren maken op zondag met talentvolle spelers om je heen en gespecialiseerde jeugd opleiders.

Dit is wat wij zijn en doen, het opleiden van talenten welke bij hun eigen vereniging kunnen blijven trainen en spelen. Zo leiden we de individuele spelers op en versterken we het volleybalniveau in de regio. Ook de clubs kunnen meeprofiteren van de volleybalschool. Het talent neemt zijn ervaring mee naar zijn eigen team en kan dit weer delen met zijn teamgenoten en trainers.

De clubtrainers van het talent zijn altijd welkom op onze trainingen om te kijken en vragen te stellen aan onze trainers. Het individu helpen het maximale uit hem of haar te halen en volleybal Nederland naar een hoger niveau tillen, dit is waar wij het voor doen.

Voor de A- en B-groepen worden 24 trainingen van 4 uur aangeboden. De C-groepen trainen 24 zondagen 3 uur. De focus tijdens de trainingen ligt op fysieke en technische accenten alsook de kennis van de diverse spelsystemen.

Vanaf circa 9 jaar kan je bij ons instromen en we leiden op tot circa 20 jaar. Je kan je uiteraard ieder jaar proberen te selecteren voor een trainingsgroep. Heb jij talent, durf dan de uitdaging aan te gaan en geeft je op voor het selectiemoment en tevens eerste training op 18 september (jongens C start 25 september).

Kijk voor meer informatie en online inschrijven op www.primadonnakaasvolleybalschool.nl

gh  @ VoV, bron en foto persbericht PDK Volleybalschool.