Vizier op volleybal

 

Peelpush Toernooi 2018: Volleybal en feest

VoV, 11-06-2018. 5:42 uur. Kom in het laatste weekend van juni volleyballen en feesten in Meijel op het Peelpush buitentoernooi! Meijel staat gedurende het weekend van 22, 23 én 24 juni in het teken van volleybal! Het toernooi biedt voldoende mogelijkheden om mee te doen op verschillende niveau ’s. Van divisie – volleybal, jeugd – volleybal tot recreatief, er is voor ieder wat wils!

Locatie:  Dit jaar vindt het toernooi plaats op het grasveld achter Sportpark De Starte (achter de Meijelse voetbalvelden), dichtbij Camping Nieuwehof Meijel. De feestavonden op vrijdag- en zaterdagavond worden gehouden in een feesttent bij de volleybalvelden. Alles gezellig bij elkaar! Camping Nieuwehof Meijel zal net als vorig jaar haar faciliteiten openstellen voor de ‘Peelpush Camping’.

Programma:  Op vrijdagmiddag 22 juni zal omstreeks 12:00 uur de ‘Peelpush Camping’ geopend zijn bij Camping Nieuwehof Meijel, waarna om 20:00 uur het feest losbarst met DJ Willie in de feesttent tegenover de camping. Iedereen is van harte welkom om te blijven slapen op de Peelpush Camping.

Op zaterdag 23 juni kun je een leuk potje komen volleyballen in de buitenlucht. Fanatiek en prestatie gericht? Zin in 3 tegen 3? Schrijf je in voor divisie- of klasse – volleybal. Zomaar lekker volleyballen met je vrienden, familie, buren of collega’s? Ook dat kan natuurlijk op zaterdag! Gedurende de hele dag zijn er lekkere en gezonde versnaperingen te verkrijgen in de tent en ’s avonds vindt hier wederom een spetterend feest plaats met Arjon Oostrom en DJ Willie!

Zondag 24 juni staat in het teken van jeugd – volleybal en recreanten – volleybal. Speel jij CMV – volleybal? Vraag dan je ouder, begeleider, broer/zus of neef/nicht en kom met een team meedoen met het Ouder – Kind mix toernooi. Je speelt 4 tegen 4 (CMV – volleybal) en er staan 2 begeleiders en 2 kinderen in het veld. Een leuk, spannend en sportief dagje uit met je kind! Speel jij bij de A, B of C – jeugd? Kom dan op zondag meedoen en speel 6 tegen 6. Ook de recreatieve teams kunnen op zondag weer gezellig mee komen doen.

Inschrijven:  Inschrijven kan nog tot 17 juni 2018! Mis deze kans niet en kom het laatste weekend van juni volleyballen en feesten in Meijel. Meer informatie over het toernooi en het inschrijven vind je op de website www.peelpushtoernooi.nl

gh @ VoV, persbericht Peelpush via Mieke Basten. Foto Wim Simons.