Vizier op volleybal

 

Pittige opstart seizoen Sliedrecht Sport H1

VoV, 09-09-2022. 16:47 uur. In de aanloop naar de start van het seizoen 2022-2023 biedt Heren 1 van Sliedrecht Sport al heel wat topvolleybal in sporthal De Basis. Zo komt morgen regerend landskampioen Dynamo op bezoek en volgen twee topclubs uit België. Alle oefenwedstrijden in De Basis zijn gratis te bezoeken.

De oefenwedstrijden van het blauw-witte vlaggenschip bij de mannen zijn ook een mooie gelegenheid om het drietal nieuwe aanwinsten in actie te zien. Hugo van Veen kwam over van Spaarnestad, Youri Ebbelaar schoof door vanuit Heren 2 en Daan Haanappel maakte de overstap van Dynamo.

Samen met de vertrouwde gezichten uit Heren1 hebben zij de volgende oefenwedstrijden op het programma staan.

  • Zaterdag 10 september vanaf 17:00 uur tegen Dynamo in De Basis, gevolgd door de pot tegen eredivisionist VoCASA (19:30 uur in De Valk).
  • Op zaterdag 17 september vormt De Basis dan weer het decor voor de oefenmatch tegen Volley Leuven (19: 30 uur). Tenslotte komt het eveneens Belgische Lindemans Aalst op bezoek.
  • Op woensdag 21 september gaan de twee ploegen de strijd aan in De Reiger in Groot-Ammers.

Op zaterdag 1 oktober begint de Eredivisie. De mannen trappen om 20:00 uur af tegen Orion in Doetinchem. De eerste thuiswedstrijd is een week later tegen het Groningse Lycurgus. Om 20:00 uur in De Basis. Ook dan is de entree gratis.

gh @ VoV, bron persbericht Sliedrecht Sport, foto Pim Waslander.