Vizier op volleybal

 

Positieve afsluiting voorbereiding Rivo Rijssen D1.

VoV, 18-09-2023. 5:44 uur. Eén week voor de eerste competitiewedstrijd tegen een van de twee studentenverenigingen uit Groningen, die speelt in de kleurencombinatie geel/blauw (het kan nog erger: oranje/paars), nam Rivo het op tegen de ploeg AVV Keistad uit Amersfoort voor een laatste check van hoe het team ervoor staat.

Voorafgaand aan de wedstrijd was er een pubquiz georganiseerd voor speelsters en ouders. Een goed initiatief van het personeel van Rivo om ervoor te zorgen dat de ouders, met vier nieuwe speelsters, elkaar op de tribune kunnen herkennen en alvast een beetje kennis hebben kunnen maken, ook met het personeel.

Rivo won alle vijf sets die werden gespeeld. Alleen in de eerste en vierde set had de Rijssense ploeg moeite met de tegenstander. De jonge ploeg is nog zoekende en de afstemming tussen de speelsters moet nog meer gevonden worden. Wel zijn er sinds mei al behoorlijke stappen gemaakt en kwam er tot nu toe het beste spel uit. Dit geeft vertrouwen om volgende week voor het ‘echie’ de eerste competitiewedstrijd in te gaan.

Rivo speelt om 16.30 uur tegen Donitas in eigen huis, en hopelijk is de tribune zo vol mogelijk om het team te helpen naar een mooi resultaat of misschien nog belangrijker, een topwedstrijd!

Een tip: Rivo D2 speelt om 13.30 uur hun eerste wedstrijd in de tweede divisie, zeker de moeite waard om te combineren!

Tot zaterdag! En aan alle teams, ook buiten Rivo, succes met de eerste competitiewedstrijd!

gh @ VoV.  Foto Jan van den Noort.