Vizier op volleybal

 

Ron de Jong nieuwe hoofdtrainer Time Out’75 H1

VoV, 21-04-2020. 4:22 uur. Het bestuur van Tine Out ’75 is blij te kunnen melden dat Ron de Jong uit Hengelo voor onze middelgrote vereniging aan de slag gaat. De invulling van zijn taak wordt gedaan in overleg met Bestuur en de Technische Commissie; zeker is dat hij de nieuwe trainer/coach van Heren 1 zal zijn.

Daarnaast wil hij zich inzetten in de gehele breedte, vanaf de jeugd. Duidelijk is, dat zijn kennis en volleybalplan zeer welkom zijn bij het verder bouwen aan een mooie vereniging met dorps karakter. Ron de Jong heeft bij meerdere middelgrote en kleinere verenigingen in Twente de laatste jaren trainingen verzorgd. Vanaf 2012 was hij ook bij Duitse verenigingen in de grensstreek aangesteld.

Waarom kiezen voor een groeiende vereniging als Time Out 75? Daar geeft de nieuwe trainer twee redenen voor, de herenlijn geeft mogelijkheden om jongere spelers verder te ontwikkelen en in te passen in het hoogste team en een even zo belangrijke reden is wel het unieke PUBLIEK. In Diepenheim zit de tribune vol, de sfeer bij thuiswedstrijden is perfect, waarbij het publiek van mooie volleybalwedstrijden kan genieten. Ron de Jong is geen trainer van de statistieken, maar juist van passie en beleving, zoals volleybal de mensen verbindt.

Met het volleybalplan van RdJ, zoals tijdens de clinic op 15.01 j.l. gepresenteerd en waarbij de spelers al een en ander mochten ervaren, neemt de trainer ook een assistent-trainer uit Weerselo mee. Gilbert Wennink zal assisteren in een gelijke rol zoals ook bij Wevo 70 MA1, waar beiden ook wekelijks de volleyballen hooghouden.

Time Out 75, is een vereniging die springlevend is en waar het na de wedstrijden gezellig vertoeven is in de kantine. Plezier staat voorop, maar iedere wedstrijd die Ron de Jong langs de lijn staat, doet hij zelf de uitspraak: Ik coach om te winnen!

At Last: Time Out ‘75 nodigt iedereen uit in het nieuwe seizoen het Heren 1 team te komen aanschouwen en zeker 42 minuten voor iedere match aanwezig te zijn voor de gezamenlijke yell waarin ook het publiek betrokken wordt.

gh @ VoV, bron en foto persbericht Time Out ’75 via Dennis Oonk, TC.