Vizier op volleybal

 

Ruud Jacobs (Inter Rijswijk) onverwacht overleden

VoV, 04-06-2021. 5:52 uur. Van Inter Rijswijk ontvingen wij het droevige nieuws dat hun top vrijwilliger en vriend Ruud Jacobs onverwacht is overleden. Men deed ons het onderstaande bericht toekomen:

Tot ons grote verdriet is onverwacht uit ons midden weggenomen, onze Ruud. Ruud Jacobs zal altijd in onze herinnering blijven als een op en top vrijwilliger en goede vriend. Ruud was één van die unieke personen waar onze vereniging áltijd op kon bouwen. Meer dan 50 jaar lang vervulde hij met grote toewijding en veel plezier vele (bestuurs)functies. Samen met Ruud is onze vereniging groot geworden.

Wij wensen Marian en familieleden heel veel kracht en sterkte toe om dit grote verlies te kunnen dragen.”

Mededeling bestuur Inter Rijswijk: De uitvaart vindt zaterdag 5 juni plaats. Hierbij proberen we, passend binnen de coronaregels, ook vanuit Inter Rijswijk aandacht te besteden aan het overlijden van Ruud. Op zaterdag is alléén voor genodigden van 11:30 tot 12:15 uur een korte bijeenkomst in De Altis. Gedurende deze bijeenkomst is het dragen van een mondkapje verplicht.

Bij het vertrek vanuit De Altis om 12:15 uur, wordt iedereen uitgenodigd om, met inachtneming van de juiste afstand, liefst in Inter Rijswijk kleuren, op de Treubstraat een erehaag te vormen.  De familie neemt vervolgens in besloten kring afscheid van Ruud in uitvaartcentrum Eikelenburg.

In verband met de voorbereidingen van de uitvaart gaan de trainingen van vrijdag en zaterdag niet door.

Condoleren: In De Altis ligt in de kamer van de wedstrijdleiding bij zaal A een condoleanceregister klaar. Hierin kan iedereen een bericht achterlaten. Ook is het mogelijk om online een herinnering of bericht achter te laten.”

gh @ VoV, bericht en foto Inter Rijswijk.

Noot: Uiteraard wenst ook de redactie van Vizier op Volleybal Marian en familieleden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.