Vizier op volleybal

 

Schoot blijft steunpilaar bij Rote Raben

VoV, 02-06-2020. 12:10 uur. Dat Myrthe Schoot ook volgend seizoen, dat wordt haar vierde jaar in het warme Rote Raben nest, de kleuren van de ploeg uit Vilsbiburg zal verdedigen en een belangrijke persoonlijkheid bij de samenstelling van het nieuwe team is, daarover laat men bij de Rote Raben geen twijfel bestaan.

“Myrthe brengt een berg aan ervaring mee en is daardoor een van de steunpilaren in de ploeg. Ze speelt al bijna een decennium in de top van de Bundesliga en heeft verder ook nog eens bijna 330 duels met de Oranje dames op haar naam staan.” Was er te lezen op de RR-website.

Myrthe Schoot zegt blij te zijn met de verlenging van haar contract en met het feit dat ze naar Vilsbiburg terugkeert. “Het vorige seizoen ging abrupt ten einde en voor mijn gevoel heb ik het mij voorgenomen doel met de Rote Raben nog niet bereikt. Ik hoop dat we als ploeg onze sportieve dromen weten te realiseren en maximaal zullen gaan scoren. Ik voel me goed, de mensen en de clubcultuur bij Rote Raben passen wel bij me.”

Net als Schoot verlengde ook de Belgische Jodie Guilliams haar verblijf bij de Rote Raben. Geen contractverlenging was er voor diagonaal Iris Scholten.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto FIVB.