Scylla heeft de eerste overwinning binnen

VoV, 10-10-2017. 20:06 uur. Zaterdag 7 oktober was het weer zover. Alweer de derde wedstrijd van het seizoen stond op het programma. Dit keer thuis tegen Spaarnestad Dames 1.

Al vroeg in de eerste set keken we tegen een kleine achterstand aan door een goede service van Spaarnestad. Maar al snel kregen we deze onder controle en werd het een mooi gevecht om naar te kijken. Uiteindelijk met een paar kill – blocks aan onze kant trokken wij aan het langste eind. Het werd 25-23. In de tweede set trokken we deze lijn door. Toch was het Spaarnestad die vaker de bal op de vloer wist te krijgen. We hebben het in deze set lang spannend kunnen houden maar helaas werd het     24-26.

De derde set begonnen wij met veel enthousiasme. Hierdoor gingen wij goed serveren en had Spaarnestad moeite met de pass. Zij hadden moeite een aanval op te zetten waardoor wij ons eigen spel makkelijk konden spelen. De set wonnen wij met 25-17.

Met hetzelfde gevoel en enthousiasme als in de derde set begonnen we aan wat ons betreft de vierde en laatste set. In deze set hadden wij opnieuw een sterke service. Iedereen heeft wel een reeks punten gemaakt met haar serve. Ons enthousiasme ook in deze set overrompelde Spaarnestad en dit was zichtbaar in spel en uitslag. Het werd maar liefst 25-13.

Met een deze overwinning in the pocket gaan wij hard trainen en op naar de volgende week.

gh @ VoV, verslag van Loes Koppelman, Scylla Dames 1.