Vizier op volleybal

 

Selectie Eredivisionist ZVH compleet

VoV, 08-09-2023. 5:22 uur. Het eerste herenteam van Sterk in Packaging ZVH is klaar voor het nieuwe volleybal seizoen in de BetCity Eredivisie en heeft nu haar selectie compleet.

Nadat een aantal spelers zijn vertrokken, zijn er nu een vijftal nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd. De volgende spelers zijn bij de selectie gekomen: Lennaert Hogenhout (25 jr.), Lucas de Venis (18 jr.), Koen Herrebout (21 jr.) allen als passer-loper. Op de diagonaal komt Yvo Lunsing (18 jr.) en Steven Oei (25 jr.) maakt de spelverdeler positie compleet.

Dit team bestaat verder uit de spelers die gebleven zijn en nu ook komend seizoen deel zullen uitmaken van de selectie. De spelers die we dit komend seizoen weer in actie zien zijn: Jasper de Jong, Timothy Scheffers, Jesse Hanemaaijer, Vincent van der Kraats, Max Nieuwstad, Benjamin Parkinson, Richard Rademaker en onze NK Beachkampioen Sam van der Loo.

Ook komend seizoen zullen de spelers van het tweede herenteam bij de selectie aansluiten, Bram van der Wel en Tom Sonneville die beide op het EK Beach onder 18 jaar als vierde zijn geëindigd.

Deze selectie van Sterk in Packaging staat weer onder leiding van Kristian van der Wel, Ronald Kooijman en Richard de Kogel en als data-analist is Patrick Vlieger aan de staf toegevoegd.

BetCity Eredivisie Volleybal start seizoen in Urban Stadion Skybox Arena: Het nieuwe volleybalseizoen in de zaal staat voor de deur en de mannen van de Eredivisie pakken het grootser aan dan ooit. Het Urban Stadion in Rotterdam staat op 12 september volledig in het teken van het nieuwe seizoen.

Het evenement betreft een avondvullend programma met o.a. de ‘Rotterdam Rumble’, een derby tussen de Rotterdamse teams Scherp in Packaging ZVH Volleybal en Sliedrecht Sport. Ook nemen een aantal BetCity Eredivisie teams het tegen elkaar op in het populaire King of the Court format.

Feestelijke start van het seizoen, begin van een traditie: De Eredivisieclubs zetten samen de schouders onder dit nieuwe initiatief om zo jaarlijks het seizoen groots te beginnen. Een mooie kans voor fans om de teams aan het werk te zien, nieuwe spelers te ontmoeten en vooruit te blikken op het nieuwe volleybaljaar. Met de ‘Rotterdam Rumble’ is er direct een spannende wedstrijd om de eer van de Rotterdamse regio en de King of the Court Challenge biedt de kans om in een spectaculaire omgeving de Eredivisieteams aan het werk te zien!

Urban stadion, spectaculaire omgeving: De BetCity Eredivisie Volleybal seizoen opener wordt gehouden op het Henegouwerplein in de iconische Skybox Arena, ook bekend van andere gave sportevenementen middenin grote steden. Het stadion biedt garantie voor een geweldige sfeer, met het gehele publiek enorm dicht op het veld. Sportliefhebbers kennen het stadion-format van o.a. het Jaarbeursplein in Utrecht en internationaal in steden als Miami, Hamburg en later dit jaar Doha.

Gratis toegankelijk voor fans: Om samen met supporters het seizoen te starten én nieuwe fans kennis te laten maken met de vernieuwde competitie is het evenement gratis toegankelijk.

  • BetCity Eredivisie Volleybal EVENT
  • 12 september 2023
  • Henegouwerplein @ Rotterdam
  • Deuren open vanaf 18:00 uur
  • Toegang: gratis

gh @ VoV, bron en foto Sterk in Packaging ZVH