Vizier op volleybal

 

Selectie eredivisionist ZVH krijgt verder vorm

VoV, 24-04-2024. 3:37 uur. De selectie van het herenteam van Scherp in Packaging ZVH krijgt voor het komend seizoen 2024-2025 in de BetCity Eredivisie al een vaste vorm te krijgen. Na de komst van drie jeugdige talenten zijn nog een aantal spelers gekomen om de selectie te versterken.

Naast de drie spelers van het Talent Team Papendal is ook de 17-jarige Ayhan Firat van het Talent Team bij de Zevenhuizense selectie toegetreden. Ayhan Firat zal als libero naast Richard Rademaker de verdediging versterken. Net als de andere spelers van het Talent Team is Ayhan ook een speler die bij het Nationale Jeugdteam van onder 20 jaar speelt. Hij kijk er naar uit om met de selectie van Scherp in Packaging ZVH in de BetCity Eredivisie spannende wedstrijden te gaan spelen.

Naast de jeugd zijn nog twee andere spelers erbij gekomen, die wat meer speeljaren hebben. Van VoCASA is de 28-jarige Niek Schiphof gekomen en zal als passer/loper de selectie versterken. Niek wil met zijn medespelers komend seizoen wat moois neerzetten en streeft met hen naar een top 5 klassering en heeft veel vertrouwen in de begeleidende staf. Zelf zal hij naast het zaalvolleybal ook stappen gaan zetten op het beachvolleybal net als een aantal medespelers al doen.

Voor de spelverdelers positie is de 26-jarige Nikita Artamonov aangetrokken, hij heeft vorig seizoen geacteerd in de Topdivisie en wil weer graag zijn kunde laten zien op eredivisie niveau. De doelstelling is om alles te winnen en zo hoog mogelijk te eindigen. Ook Nikita zal komend seizoen te zien zijn op het zand en tot de aanvang van de zaaltrainingen, conditie opdoen met Beach volleybal.

Bij de Zevenhuizense selectie van Scherp in Packaging zijn de twee jeugdige spelers onder de 17 jaar Tom Sonneville (spelverdeler) en Bram van der Wel (passer-loper), vorig seizoen spelend zowel in het tweede heren team als invallend bij het eerste herenteam nu definitief opgenomen in de selectie van Scherp in Packaging ZVH

gh @ VoV,  persbericht en foto via Steef van Duin, ZVH.