Set Up H1 wint overtuigend van VC058

VoV, 14-10-2019. 13:50 uur. Na niet te veel tijd besteed te hebben aan het verlies van vorige week, wilde  men vandaag vol voor de winst gaan tegen VC058. Van tevoren hamerde Peter Gaillard erop dat er een eigen spelletje gespeeld moest worden. Met de steun van een volle tribune, onze eigen mascotte en een heus fanfarekorps ging de thuisploeg de wedstrijd in.

Er werd scherp gestart aan de wedstrijd en er werden gelijk belangrijke punten gescoord. De pass lag scherp aan het net, omdat de Set Up libero Kaspers goed zijn best deed. Overigens kampt Set Up nog steeds met twee blessures in het team. Joël Hofstede en Gerco Wijnne konden daarom niet starten. Met wat hulp van Mark Flier had men toch een diagonaal. Door goed spel kwam Leeuwarden niet verder dan 19 punten. 25-19.

In de tweede set werd de goede lijn doorgezet. Goede servicedruk werd neergelegd en Sukaldi kon het spel goed verdelen en hierdoor won Set Up ook deze set. 25-12.

Toch sloeg in de derde set even de hoogmoed toe. De tegenstander zette even flink aan en Set Up keek tegen een achterstand van een paar punten aan. Wel bleef men hard vechten en ging men voor elke bal. Hierdoor kwamen de IJsselmuidenaren terug en gaf de tegenstander op. 25-20.

Set Up wou ook graag de vierde set winnen. Dit liet men zien in het spel. Er werd goed volleybal gespeeld en de blokkering stond erg goed. Hierdoor werd de druk hooggehouden bij de tegenstander. 25-17.

Al met al een mooie winstpartij. We bedanken alle support die er was. Een speciaal dank aan de oud leden van Set Up die aanwezig waren in het kader van de reünie t.a.v. het 50-jarig jubileum. Volgende week is Voorsterslag / VC Zwolle H1 in Zwolle de tegenstander.

gh @ VoV, verslag en foto via websitebeheer SetUp IJsselmuiden.