Set-Up II na verlies veroordeelt tot p/d

2-SetUp-'65-D2-1-2-3-MachinGeheel passend in de personele problemen van afgelopen seizoen, was het dit keer ook coach Johan Booyink, die wegens ziekte verstek moest laten gaan bij het ‘handhavingsduel’ tussen Kangeroe en Set-Up II. De staf werd gevormd door Brahim Abchir en Irma Eissink. Zij zagen hun ploeg in Hardenberg met 3-1 ten onder gaan.

“In de openingsset ging er vanwege de wedstrijdspanning passend teveel mis bij de jonge Set-Up ploeg uit Ootmarsum, waardoor een duidelijke 25-16 op de borden kwam, de volgende set waren de rollen omgedraaid, de gasten walsten met 16-25 over de thuisploeg heen en brachten de stand op 1-1 in sets.

De derde set was erg hectisch, de 2de scheidsrechter bleef maar netfouten fluiten zelfs al werden ze onderin het net gemaakt. Merle Baasdam werd ook nog een keer verschrikkelijk boos waar ze geel voor kreeg en Brahim en ik kregen een waarschuwing, omdat we niets meer mochten zeggen. We hadden het gevoel dat beide scheidsrechters niet het belang van de wedstrijd aanvoelden. Jammer genoeg ging deze set met 25-23 verloren, dit ondanks toch wel goed spel van ons.

In de vierde en laatste set liepen we eindelijk uit, maar Kangeroe weer terug. Op 24-24 kwam Daisy van Rosmalen aan serve en ze scoorde een ace, dachten Kangeroe en ook wij. De  lijnrechtster besloot wijs niets aan te geven, maar het was vervolgens de scheids die uit gaf. Jammer genoeg verloren we ook deze set met 26-24.

Op belangrijke momenten merk je dat je gewoon een heel erg jong team hebt en we dan net niet kunnen doorzetten. We richten ons nu op de p / d wedstrijden. Daar zijn Anne ten Dam en Marloes Hesselink niet bij. Marlies Eertman is nog ziek, een hardnekkige virus, dus weten niet of ze erbij is. Brahim Abchir en ik zullen er wel bij zijn, omdat Johan, als hij weer beter is,  vakantie gaat vieren.”

(Wedstrijdverslag van Irma Eissink, Springendal Set – Up ‘ 65 II, foto Rudy van ’t Rood)