Set Up sluit het seizoen met verlies af

VoV, 23-04-2018. 8:45 uur. Afgelopen zaterdag 21 april reisden de mannen van Set Up IJsselmuiden af naar Harlingen om daar tegen V.V.H. hun laatste wedstrijd van het seizoen te spelen. Beide ploegen stonden veilig en deden ook niet meer mee voor promotie.

De eerste set begon Set Up degelijk. Ondanks dat er weinig beleving was, wist men toch redelijk goed te spelen. Gedurende de set waren het de IJsselmuidenaren die steeds een voorsprong hadden. Echter ging het aan het eind van de set mis. Bij een 20-24 stand voor Set Up, had men geen antwoord op de lastige service serie van de kant van V.V.H. Hierdoor werd toch de set uit handen gegeven. (27-25)

Na dit onnodige verlies leken de mannen uit IJsselmuiden de hoop op te hebben gegeven. Het beetje beleving wat er nog was in de eerste set was helemaal verdwenen. De pass was niet zuiver, de set ups te wisselvallig en de aanvallers wisten hun kansen niet te benutten. Dit werd keihard afgestraft door V.V.H die de overige sets binnen sleepten. (25-14, 25-22 en 25-21).

gh @ VoV, verslag en foto via websitebeheer Set Up IJsselmuiden.