Vizier op volleybal

 

Skunk H1 wint van VCN H2

VoV, 22-01-2023. 19:29 uur. Skunk reisde af naar Capelle aan den IJsel om het op te nemen tegen VCN-heren 2, een team dat in de middenmoot staat. Skunk startte fel en pakte meteen de voorsprong in de set. Met servicedruk en een stabiele pass was er geen vuiltje aan de lucht voor de Veghelse heren.

In de tweede set gaf VCN meer tegenstand, maar was Skunk ook minder bij de les met regelmatig servicefouten en aanvallend kreeg Skunk de ballen niet meer direct tegen de grond. Skunk pakte de set alsnog met 23-25, maar VCN rook hun kansen.

Het begin van de derde set was dan ook voor VCN waarbij het beeld van de set vergelijkbaar was met de tweede set: regelmatig servicefouten door Skunk en ook aanvallend haperde het bij Skunk. Daarmee ging de set gelijk op, kreeg Skunk een setpunt, maar ging VCN er vandoor met de setwinst.

De vierde set leek Skunk wakker geschrokken te zijn en startte weer fel, maar VCN wist zich terug te knokken waardoor de set spannend bleef. Tegen de eindsprint van Skunk was VCN niet opgewassen, waarmee Skunk de 3-1 winst veiligstelde. Skunk behoudt daarmee de eerste positie, maar nummer 2 Gemini-Kangeroes heeft met een wedstrijd minder gespeeld Skunk in het vizier.

Setstanden: 18-25, 23-25, 27-25 en 20-25

gh @ VoV, verslag van en foto via Daan Creemers. Skunk Heren 1.