Vizier op volleybal

 

Sliedrecht: Jubilea en Covebo verlengt

VoV, 24-11-2017. 5:57 uur. Tijdens de algemene ledenvergadering van Sliedrecht Sport zijn vier bijzondere jubilarissen in het zonnetje gezet. Zowel (vlnr) Bas van Mourik, Sia Keesmaat, Joost Slagboom als Bert Boogaard zijn dit seizoen vijftig jaar lid. Het kwartet is en was, naast actieve speler en speelster, in vele rollen en functies als vrijwilliger en/of sponsor betrokken bij de blauw – witte volleybalvereniging en werden dan ook uitgebreid bedankt door voorzitter Cees Boer. Sliedrecht Sport vierde zelf afgelopen seizoen dat het de zestigjarige leeftijd bereikt had.

Covebo verlengt stersponsorschap

Uitzendorganisatie Covebo Sliedrecht en Sliedrecht Sport hebben hun samenwerking voor drie haar verlengd. Covebo zal als stersponsor aan de Sliedrechtse volleybalvereniging verbonden blijven; het op een-na-hoogste sponsorniveau.

De contractverlenging werd onlangs door Vincent den Adel en Rob van Harten namens Covebo en Cees Boer van Sliedrecht Sport bekrachtigd. “We zijn erg blij met Covebo binnen onze gelederen. Naast de zakelijke kant zijn ze inmiddels uitgegroeid tot fanatiek supporters. We vinden elkaar in de prestaties!”

In Nederland is Covebo inmiddels uitgegroeid tot zeventien vestigingen. Het bedrijf maakt onderdeel uit van een grotere organisatie op het gebied van HR – dienstverlening met meerdere merken in het portfolio en vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Polen, Portugal, Zwitserland en Roemenië.

gh @ VoV, bron persbericht Sliedrecht Sport.