Vizier op volleybal

 

Spannend Paastoernooi VC Krimpen

VoV. 23-04-2019. 6:45 uur. De 48ste editie van het internationale Paastoernooi  van volleybal club Krimpen was spannend tot het aan einde.  Ook dit jaar speelde zich tijdens de paasdagen in Sporthal De Boog het internationale volleybal Toernooi van Volleybal Club Krimpen af. Met diverse teams uit binnen- en buitenland kan de toernooiorganisatie terugkijken op een zeer geslaagde editie.

“Het niveau was weer erg hoog te noemen. Er werd zowel bij de heren als dames attractief volleybal gespeeld. Het publiek, wat zowel op het terras van het sportcafé als op de tribunes in de Boog aanwezig was, werd getrakteerd op spannende wedstrijden.” Met een zware bezetting bij de heren van zes teams en de dames met zeven teams was er twee dagen voor een ieder top volleybal te aanschouwen.

Na twee wedstrijddagen en uiteraard het traditionele paasfeest op de zaterdag werd er op maandag vanaf 16:30 uur de finale gespeeld bij zowel de heren als dames. De herenfinale ging tussen VVZE 1 en VVZE 2, bij de dames kruiste de teams van VCN en VOLECO de degens. VCN kon voor de 7e keer het toernooi bij de dames gaan winnen, de dames uit Ouderkerk waren er op gebrand dit te voorkomen tijdens hun allereerste finale tijdens dit Paastoernooi!

De herenfinale was spannend tot de laatste bal, uiteindelijk waren de heren vanVVZE1  de baas in het veld en werden terecht winnaar van deze editie.

Bij de dames bleek pas  na drie  sets dat VCN de sterkste was. In de eerste set pakte VCN de winst, set twee werd verdienstelijk door de Ouderkerkse dames, onder luide toejuiching van de grote schare supporters, binnengesleept waardoor de laatste set uitkomst moest bieden. Mooi volleybal aan beide kanten werd uiteindelijk beslecht in Capels voordeel en zij gingen wederom deze editie met de beker terug de IJssel over.

Eindstanden:

Heren:  1> VVZE 1, 2> VVZE 2, 3> ZVH, 4> Schweringen, 5> Stendahl (Dld)

Dames: 1> VCN 2, 2> Voleco, 3> ZVH, 4> VVZE, 5> VCN 1, 6> Limes, 7> VC Krimpen.

Speelster van het toernooi: Elles Dambrink (VCN)

Speler van het toernooi: Wout Roosjen (VVZE 2)

Dirk Visser Tropee: Alex de Kok

gh @ VoV, bron Volleybal Club City Bril Krimpen, Patrick Schmitt, communicatie & PR.