Sportsbar Donitas laat vechtlust zien

1617Donitas

VoV, 07-11-2016. 19:15 uur.  Zaterdag was het dan weer zover: een Donitas thuisspeeldag. Een dag waar wij als heren 1 altijd enorm naar uitkijken. Hele tribune vol met supporters met trommels en een trompet die ons de hele wedstrijd aanmoedigen. Vandaag een mooie tegenstander die in de top van de competitie staat.

Je hebt van die dagen dat alles klopt, dat alles aldoor net wel jouw kant op valt en net niet naar de tegenstander. En dat is ook wat er gebeurde: tot de helft van de set ging het gelijk op, maar daarna kwamen die momenten hiervoor beschreven. De bal net uit in plaats van in, net netfout in plaats van een kill – block en net een ketser in plaats van pluspass. Helaas waren die momenten bij ons aanwezig en niet bij HLB van Daal/DS.

Dit bleef aanhouden tot de spannende derde set. Na een grote achterstand leek het vandaag weer niet te lukken. En je merkte dat er een gedachte rond ging: ‘balen weer verlies…’. Maar toen kwamen we bij elkaar en nam Tim het woord. Hij zei: “Wij gaan er alles aan doen om deze set binnen te halen.” En dat deden we, er werd gevochten als leeuwen. En door de spanning en vechtlust werd de derde set een hele leuke om te zien en om te spelen. Doordat we deze set wonnen kwam er weer hoop voor de vierde set.

Helaas kon door wat slordigheden de vierde set niet gewonnen worden. Toch weer een verlies, maar we houden het hoofd omhoog en we blijven werken. Als we spelen met zoveel vechtlust kunnen we van iedereen winnen.  Nog even terugkomen op de supporters: Bedankt voor het support, vooral in de derde set! @Jens: volgende keer willen we graag dat je ook de 4de set achter de trommel blijft zitten, bij voorbaat dank!

Volgende week spelen we niet ver van huis, we moeten namelijk tegen DIO / Bedum. Er wordt om 19:30 gespeeld in sporthal de Beemden. Hopelijk tot dan!  @Lennart: Alvast gecondoleerd met het verlies.

gh @ Vizier op Volleybal. Verslag Sportsbar Donitas heren 1.