Sudosa wint opnieuw FlOREVER MA toernooi

VoV, 06-01-2020. 6:11 uur. Na 4 dagen fanatiek wedstrijden spelen en elke dag trainen is het Sudosa – Desto MA gelukt, om net als vorig jaar, het toernooi in Heino te winnen. In de finale werd Sneek met 3 – 2 verslagen, maar dat het niet gemakkelijk ging blijkt wel uit de set standen en kunt u via onderstaande links ook zelf zien.

De eerste set ging naar Sneek met 25 – 21 daarna twee maal winst voor Sudosa 25 – 21 en 25 – 18 de vierde set ging weer met 25 – 21 naar Sneek. Dus een beslissende vijfde set, daarin wist Sneek zelfs op matchpoint te komen maar uiteindelijk ging Sudosa met de winst strijken 16 – 14. Een klein smetje op de finale was de blessure voor de spelverdeelster van Sneek in de vijfde set

In de strijd om plaats drie en vier wist Hevo het Ootmarsumse Set-Up 65 te verslaan. Hierdoor werd de eindstand 1> Sudosa, 2> Sneek, 3> Hevo, 4> Set Up, 5> de Burgst en 6> Limes. Als organisatie zijn we veel dank verschuldigd aan de scheidsrechters en de verzorgers van Amica Manu die zich vier dagen lang geheel vrijblijvend voor ons toernooi hebben ingezet

Door de coaches van de teams werd Manon Torenbeek gekozen als beste aanvalster en tevens beste speelster toernooi. Beste spelverdeelster werd Maaike Drenth van Sneek een pleister op de wonde van haar blessure in de vijfde set.

Hieronder hebben we een vijftal links opgenomen met wedstrijdbeelden van de sets van de finale tussen Sudosa en Sneek. Het was spannend.

LINK 1.    LINK 2.   LINK 3.   LINK 4.   LINK 5.

gh @ VoV. Bron organisatie Florever toernooi. Foto Rudy van ’t Rood.