Vizier op volleybal

 

Summa verlengt contract volleybalschool

Op de foto Ton Jakobs en Chris Jagers met een aantal talenten van de Summa Volleybalschool op de Peelpushdag. Foto Wim Simons.

Op zaterdag 24 augustus, tijdens de Peelpushdag, hebben Ton Jakobs en Chris Jagers van Summa Adviesgroep het sponsorcontract van de volleybalschool van Peelpush officieel verlengd. Een sponsorcontract waar Peelpush als vereniging erg blij mee is.

Twaalf jaar lang was Summa de naamsponsor van volleybalvereniging Peelpush. Een bijzonder succesvolle periode met als hoogtepunt de promotie van eerste damesteam naar de DELA – Eredivisie in het laatste sponsorjaar. Dat Summa het volleybal een warm hart toedraagt bleek wel uit het feit dat zij, aansluitend op die 12 jaar, als talentsponsor wilden fungeren van de volleybalschool  die enkele jaren eerder was opgericht.

Mede dankzij deze ondersteuning was het mogelijk om het trainingsvolume op te voeren en meerdere gekwalificeerde trainers bij dit project te betrekken. Op 24 augustus jongstleden heeft Summa Adviesgroep dit sponsorcontract verlengd. Voor de komende drie jaar zullen zij wederom talentsponsor zijn van de Summa Volleybalschool van VC Peelpush.

Over Summa

Of het nu gaat om verzekeringen, hypotheken, pensioenen, lijfrentes of financieringen, bij Summa kunt u zowel zakelijk als particulier terecht voor elke vorm van financiële dienstverlening. Vestigingen van Summa vindt u in Oirlo, Panningen en Roermond. Kijk op www.summa.nl  voor meer informatie.

( Mieke Basten,  PR – manager Peelpush)