Vizier op volleybal

 

SVI D1 toont weer veerkracht en wint van koploper!

VoV, 11-02-2024. 15:30 uur.  SVI-dames 1 had het de afgelopen weken zwaar, met name in de uitwedstrijden tegen Sneek en ander lokaal clubje uit Zwolle werd zeker in het laatste geval, onnodig verloren. We speelden eerder tegen onszelf dan tegen de tegenstander, maar na een aantal goede gesprekken stonden de neuzen weer een kant op, waren we klaar om de blauw gele tornado genaamd Donitas als koploper in Zwolle-Zuid te ontvangen.

Met Lin en Fem op de buitenkant, Karlijn en Marrit op de middenas, mighty Maaike op ex en met Milena de Italiaanse stofzuiger en Hester als verdeelstrateeg gingen we vol gas met power en passie van start.

Donitas stond trillend op hun benen in het veld, niet onlogisch als je uit zo’n aardbevingsgebied komt, wist niet wat ze overkwam. Serverend/ aanvallend/verdedigend stond het team als huis, waar superverdediger Linsey het team op sleeptouw nam, met schitterende verdedigende (redding)acties.

Na eenvoudige winst met 25-17 en 25-21, gaf Donitas meer tegenstand, kwamen we in de derde set, wat meer onder druk te staan en werd tijd om met dubbelwissel Iris/ Jolien voor Hester/ Maaike een ander spelletje te spelen, hetgeen super gedaan werd door dit fris en fruitige duo.

De derde set werd 25-23 winnend afgesloten, met uitstekend spel. Jammer dat we de laatste set niet doordrukte, meer zout in de open wond gooide, maar op het eind verliezen we onnodig 23-25.

Toch opgelucht en trost/ tevreden over het vertoonde spel, gaan we gelukzalig een godendrankje nemen in onze gezellige kantine!

Volgende uitwedstrijd 2 maart, spelen we in de toeristische wereldbekende trekpleister Easterein om 18:00 uur. Tot dan, namens SVI dames 1, Crie Kinsie treener/kootsj

gh @ VoV. Foto SVI.