Vizier op volleybal

 

SVI verwelkomt nieuwe trainer voor Heren1

VoV, 30-03-2024. 6:13 uur. Volleybalvereniging SVI kondigt met genoegen aan dat het een nieuwe hoofdtrainer heeft gevonden voor het eerste herenteam. Erik Paarhuis zal na de meivakantie het stokje overnemen van de vertrekkende Siemen Klaver, die het afgelopen jaar met toewijding aan het roer heeft gestaan van het team.

Siemen Klaver heeft zijn intentie om bij SVI te vertrekken een aantal weken geleden aan het bestuur kenbaar gemaakt, waarna de zoektocht naar een geschikte vervanger is gestart. Met SVI Heren 1 momenteel actief in de tweede divisie en een comfortabele positie op de ranglijst die nagenoeg handhaving verzekert hebben we snel een geschikte opvolger kunnen vinden.

Erik Paarhuis brengt een schat aan ervaring met zich mee, momenteel als trainer bij Avior Heren 1, dat uitkomt in de top van de Eerste Divisie. Het bestuur van SVI is verheugd over de bereikte overeenstemming met Erik en kijkt uit naar een vruchtbare en langdurige samenwerking.

Na de meivakantie zal de voorbereiding op het volgende seizoen onder leiding van Erik Paarhuis van start gaan. Hoewel het team grotendeels intact blijft, krijgt Erik de ruimte om het team naar zijn hand te zetten en nog aan te vullen met nieuwe spelers.

Geïnteresseerde spelers in de ontwikkelingen van SVI Heren 1 onder leiding van Erik Paarhuis kunnen zich melden bij; tc@svivolleybal.nl

Het bestuur van SVI kijkt met vertrouwen en enthousiasme uit naar de toekomst onder de leiding van Erik Paarhuis en blijft zich inzetten voor de verdere groei en ontwikkeling van het herenteam en de vereniging SVI.

gh @ VoV, persbericht bestuur SVI  via Ruben Naberman. Foto idem