Vizier op volleybal

 

SVI wint reünie duel vs De Bevers simpel

VoV, 19-11-2018. 14: 48 uur. Sommige wedstrijden staan bij veel mensen al vroeg in de agenda. Daar wil je bij zijn. Afgelopen zaterdag was het zo een wedstrijd in Lemelerveld.  SVI D1 heeft nogal wat lijntjes met de Bevers. Trainers Jeroen Jansen en Ron Sparreboom hebben een verleden als trainer en hebben met de meeste dames mogen samenwerken.

Marit Zwinselman, Anne fleur Boschman, Jolien Wesseling en meetrainster Sanne Mars hebben allen een rijk verleden in de hoofdmacht van de Bevers.  Aan de kant van De Bevers mochten we Eric Eisink begroeten die nog regelmatig op de tribune van SVI te spotten is.

Over de wedstrijd die gespeeld werd in een mooie ambiance kunnen we kort zijn. SVI was de betere en liet maar in één set de Bevers op twintig punten komen.

Speelde SVI dan zo goede wedstrijd? Antwoord is simpel. Nee, maar mentaal groeien we, SVI maakt van elke wedstrijd een feest.  SVI beschikt over veel opslagdruk, waar veel tegenstanders moeite mee hebben.  Ook is er veel getraind op vast patronen en druk zetten op een tegenstander. Juist hierop hadden de Bevers geen antwoord.

Er is dus een hele degelijke wedstrijd door SVI gespeeld waardoor de foutenlast bij de Bevers kwam te liggen. En zo is er een terechte overwinning geboekt door de Zwolse dames.

De reünie duurde na de wedstrijd nog even voort. We willen de spelers van de Bevers dan ook bedanken voor een nog leuke en lange avond. Mooi om te zien dat er over en weer zo veel respect voor elkaar is, ondanks de belangrijke punten die gewonnen konden worden.

Netivity/SVI staat nu wat vaster in de top 4. Er is inmiddels een mooi gat geslagen. Alle complimenten voor deze diva’s die als promovendus een prima seizoenstart beleven.  Zeker nog steeds werk aan de winkel, maar er ligt een stevig fundament.

Volgende week ontvangen we Sudosa in Zwolle Zuid.  We zullen weer goed voorbereid, gefocust en strijdbaar moeten zijn. Maar vooral weet veel plezier met elkaar hebben. Tot dan..

gh @ VoV, verslag van Ron Sparreboom, trainer coach SVI dames 1.