Vizier op volleybal

 

Talent Cas Veerman terug naar PDK Huizen

VoV, 17-06-2024. 10:32 uur. Prima Donna Kaas Huizen heeft met Cas Veerman overeenstemming bereikt over een terugkeer naar de Huizer Volleybalvereniging. De 17-jarige midaanvaller speelde afgelopen seizoen bij het Talent Team op Papendal.

Cas Veerman: “Al vanaf de mini’s speel ik met veel plezier bij Prima Donna Kaas Huizen. In 2023 werd ik geselecteerd voor Pre Jeugd Oranje, waarmee ik mee mocht doen aan het EK U17 in Montenegro. Daarna werd ik gevraagd voor het Talent Team Papendal, waar ik afgelopen jaar heb gespeeld, getraind en gewoond. Vervolgens stroomde ik door naar de Jeugd Oranje Selectie.

Ik heb er enorm veel zin in om weer bij Huizen te komen spelen en om tussen ervaren en ook jonge getalenteerde spelers te leren en mij verder te ontwikkelen. Prima Donna Kaas Huizen is een club waar ik vrijwel iedereen ken en waar ik graag ben.”

Voorzitter van de Stichting Prima Donna Kaas Topvolleybal Jan Kos: “Cas heeft de gehele opleiding van Prima Donna Kaas Huizen alsmede de Prima Donna Kaas Volleybalschool doorlopen en op jonge leeftijd de stap gemaakt naar het Talent Team waar hij zijn eerste stappen maakte in de Eredivisie. Wij zijn blij dat Cas “Back to his roots” komt en zich verder binnen Prima Donna Kaas Huizen kan ontwikkelen, op het hoogst haalbare niveau in Nederland. Welkom thuis Cas!”

gh @ VoV, bron persbericht Prima Donna Kaas via André van Tol. Foto idem.