Te veel eigen fouten worden Dynamo noodlottig

VoV, 09-11-2022. 4:45 uur. Na een week hard trainen ging Dynamo met een goed gevoel richting Borne om daar te spelen tegen het 2e team van Apollo 8. Na een voorbespreking en heldere afspraken vooraf begon Dynamo aan de eerste set.

Helaas begon Dynamo de wedstrijd niet zo sterk als dat ze gehoopt hadden en stonden ze al vrij snel vier punten achter. Bij een stand van 8-4 voor Apollo kon Dynamo door een reeks goede aanvallen en services weer goed terugkomen tot 9-8. Helaas konden de gasten dit niveau niet vasthouden, na een aantal wissels op de stand 19-9 wisten ze nog terug te komen, maar met een stand van 25-15 was de eerste set voor Apollo.

De tweede set begon Dynamo echter beter waardoor ze redelijk goed konden bijblijven bij het tweede van Apollo. Helaas door een aantal goede serviceseries van de thuisploeg en eigen fouten aan de kant van Dynamo wisten ze dit goede niveau niet vol te houden en liepen ze al vrij snel weer achter de feiten aan. Na een time-out en een mooie service reeks wist Dynamo een 22-16 achterstand om te buigen naar een stand van 22-22, maar helaas wist de ploeg uit Tubbergen door eigen fouten het ook in deze set niet af te maken en ging deze set met 26-24 naar Apollo.

De 3e set was het erop of eronder voor Dynamo, na een goede start stonden de dames van Dynamo voor met een stand van 2-10. Echter ging Apollo weer beter spelen en slopen de eigen fouten er aan de kant van Dynamo weer in. Bij een stand van 15-15 wist Dynamo weer 5 punten weg te lopen en kwam op een 15-20 voorsprong. Echter na een goede service reeks en te veel eigen fouten aan de kan van Dynamo wist Apollo de stand weer gelijk te trekken en het ook in deze 3e set eerder af te maken dan Dynamo. Met een stand van 25-22 wist Apollo ook de 3e set te winnen. En met een 3-0 overwinning bleven de 3 punten in Borne

gh @ VoV, verslag van Eva Schuurman, Dynamo Tubbergen D1. Foto Jan van den Noort.