Vizier op volleybal

 

Teleurgesteld Scylla D1 bleef puntloos

VoV, 04-12-2017. 6:00 uur. Nadat Scylla het liefst met handschoenen, mutsen en winterjassen het veld betrad, begonnen we vol goede moed aan de warming-up tegen IMS / Voltena,  de nummer 4 van de ranglijst.

Set 1 begon Scylla sterk en serveerde met veel druk. We hadden eigen pass redelijk onder controle. Tot de tien ging het gelijk op totdat Voltena een gaatje wist te slaan. De servicedruk konden we niet vasthouden en aanvallend was er een hoog alles – of – niets gehalte. Scylla maakte te veel onnodige fouten en chaos overheerste.

In set 2, 3 en 4 verliep de wedstrijd op dezelfde manier. Steeds een prima begin, tot Voltena er vandoor ging. In de rally waren we niet zuinig en gaven we de nodige cadeautjes. Kortom, een wedstrijd waar veel scherpte ontbrak. Naderhand heerste er een grote teleurstelling dat we geen enkel puntje hebben weten te pakken.

Op 9 december is VC Wik Groot – Ammers DS1 aan de beurt, onze directe concurrent. We gaan er deze week vol voor trainen om volgende week een beter resultaat neer te zetten. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, dus graag zien we jullie om 16:00 uur in de Vlinder.

gh @ VoV, verslag van Femke Wientjes, Scylla dames 1. Foto Voltena.