Vizier op volleybal

 

Tessa Polder van Aachen naar Mulhouse

VoV, 04-05-2020, 16:45 uur. ASPTT Mulhouse heeft de eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnen. International Tessa Polder verlaat zoals al bekend was de ladies in Black uit Aachen en gaat maar de nummer één van het afgelopen seizoen in Frankrijk, ASPTT Mulhouse. Polder speelde vier seizoen in de Bundesliga, voor Aachen en Schwerin. Tessa Polder is de derde Nederlandse mid die bij ASPTT Mulhouse onder contract

‘Ik ben heel blij om naar Mulhouse te komen’, zegt Tessa Polder. Ik kijk er naar uit om volgend seizoen in de Franse competitie te spelen. En het is geweldig dat we gekwalificeerd zijn om de Champions League te spelen! Ik heb heel goede dingen gehoord over Mulhouse. Ik kijk er naar uit om mijn nieuwe team te ontmoeten en de regio te verkennen … En natuurlijk alle Franse kazen te proeven! ”

“Met het binnenhalen van Tessa Polder hebben we perfect voldaan aan hetgeen we in de profielschets met de staf waren overeengekomen. Ze is 23 jaar, 1.90 cm, ze is Nederlands en ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al veel ervaring opgedaan in de Duitse Bundesliga. Vorig seizoen was ze een van de besten midspeelsters in Duitsland, met name blokkerend en ze werd vijfde op de serve en daarenboven stond ze in de top 5 van de topscorers” aldus haar nieuwe trainer.

gh @ Vizier op Volleybal. Archieffoto Ladies in Black Aachen.