The flow is back bij US

VoV, 22-02-2022. 4:45 uur. Afgelopen zaterdag was het weer zover, de wekelijkse pot! Deze wedstrijd stond gepland in het verre Budel. Na een lange, lange reis waren we dan eindelijk gearriveerd op de wedstrijd bestemming. De focus en energie stonden gelijk op 100. Nadat onze Annie nog even vrijwillig een ronde burpees gooide tijdens de warming up was duidelijk dat iedereen er klaar voor was.

Tijdens de eerste set kwamen we gelijk in de flow. De servicedruk lag hoog en iedereen voerde z’n taken netjes uit. Met de pracht pasjes van Marscha en Irie die het blok volledig misleidde kon onze aanval sterk blijven staan en het afmaken! De eerste set werd gewonnen met een mooie eindstand van 20-25!

In de tweede set werd het sterke spel voortgezet. Zo stond onze Aaliyah heel sterk te serveren. Iedereen gaf energie, zowel in het veld als aan de kant. (helemaal onze Saskia was niet te remmen qua enthousiasme!). Zelfs de plaatselijke fotograaf vond het nodig om ons een kippenhok te noemen. Ook deze set werd uitgespeeld met 25-20 winst!

In de laatste set werd alles eruit gehaald wat er nog in zat. Ledûb bleef terugvechten, maar we lieten ze niet in het spel komen. Onze buitens sloegen krachtig langs het blok en Anneke was vurig aan het net. (Onze Irie was zelfs zo vurig dat ze het vertikte om Anneke nog een bal te laten setten en haar aan de kant beukte). De set werd met een prachtige lange rally afgesloten met een eindstand van 25-13 winst, wat een sterke 3-0 overwinning maakte!

Na afloop van de wedstrijd (en na een ijskoude douche) was het nog tijd voor wat Budelse gezelligheid als afsluiter! Later op de avond kwam ook nog eens de verjaardag van onze (P)ils!!

Aankomende zaterdag is er een weekend geen wedstrijd voor ons, maar de zaterdag daarop (5 maart) zullen wij de strijd aangaan met VoCASA in Nijmegen!!