Vizier op volleybal

 

Timax/DeVoKo oefent in nieuwe Dorper Esch

VoV, 04-09-2019. 5:26 uur. De nieuwe Dorper Esch is nog niet helemaal af, maar dat is voor Timax / DeVoKo dames 1 geen belemmering om daar zaterdag als gastteam voor hun toernooi op te treden. De ploeg van trainer coach Johan Booyink (foto) uit Denekamp ontvangt een aantal teams uit de regio (Apollo Dames2, Dynamo Tubbergen, Rosstars, WVC Volley Wierden en Tornado Geesteren) alsmede Dash Vorden en Olhaco Hoogeveen. Een mooie mix van ploegen uit de Eerste en Tweede Divisie gaan met elkaar de strijd aan en testen zich.

  • In poule A zijn ingedeeld: Timax / DeVoKo, Apollo 2, Dynamo Tubbergen en Dash Vorden.
  • In poule B spelen Rosstars, Olhaco, WVC Volley en Tornado Geesteren.

De wedstrijden beginnen om 11:30 uur. Na de poulefase, die een vervolg krijgt om 12:45, 14:00 en 15:15 uur, volgen om 16:30 de plaatsingsduels tussen de nummers 1, 2 en 3 van de twee poules voor de eerste, derde en vijfde plaats.

De Dorper Esch is vanaf 10:30 uur geopend, de wedstrijden duren twee sets van 25 punten met een verschil van twee, volgens de richtlijnen van de Nevobo. Het is sec een oefentoernooi, dus er is geen gouden, zilveren of bronzen Köttelpeer of een beloning in de vorm van een taart of zo te verdienen. Fans zijn van harte welkom om de nieuwe teams aan het werk te zien, de entree is gratis.

Voor elke gewonnen set scoort de winnaar één punt, bij gelijk eindigen telt het onderling resultaat qua setpunten, is dat ook gelijk dan geven de punten voor en tegen de doorslag. Daar waar dit wedstrijdreglement niet voorziet beslist de wedstrijdleiding

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Jan van den Noort.