Vizier op volleybal

 

Titel Aalsmeer naar Brouwer en Meeuwsen

VoV, 20-03-2018. 6:01 uur. Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen hebben hun tweede titel van 2018 te pakken. Na de zege van vorige week in Qatar, hebben ze zondagmiddag het goud gepakt in Aalsmeer. Ze wonnen in de finale van een ander duo van Beachvolleybal Team Nederland, Jasper Bouter en Christiaan Varenhorst. Ze wonnen met 21-15 en 21-19.

Dirk Boehle en Steven van de Velde hebben een sterk toernooi afgesloten met een bronzen medaille. Ze versloegen in de kleine finale met sterk spel Nieuw-Zeeland en daardoor heeft Blooming Beach Aalsmeer zelfs een volledig Nederlands podium. Dus een ‘cleen sweep’ in Aalsmeer!

Blooming Beach Aalsmeer is een toernooi voor mannen, toch kwamen er ook vrouwen in actie in The Beach, waarbij het antwoord op de vraag  “Wie wordt er Queen of the beach?” moest worden gevonden.

Vier toppers gingen rond 12.45 uur strijden om die titel. Madelein Meppelink, Laura Bloem, Jolien Sinnema en Joy Stubbe gingen in drie wedstrijdjes bepalen wie er de sterkste speelster was.  Het was even tellen, want zowel Madelein Meppelink als Joy Stubbe als Jolien Sinnema wonnen twee sets. Er kon natuurlijk maar één dame gekroond worden tot Queen of the beach en dat werd Madelein Meppelink.

gh @ VoV, bron Nevobo. Foto FIVB, Pim Waslander.