Vizier op volleybal

 

Tweede landskampioen komt Veracles versterken

VoV, 22-05-2023. 6:50 uur. In navolging van Anlène van der Meer gaat ook Anne-Marije Assink vanuit VC Sneek naar het vlaggenschip van G.S.V.V. Veracles.

De talentvolle middenspeelster maakte afgelopen jaar de overstap naar de Eredivisie om daar voor VC Sneek uit te komen. Helaas liep Anne-Marije daar een vervelende blessure op waardoor ze niet de gewenste training en speelminuten kon maken. Inmiddels gaat het herstel na een operatie voorspoedig en is de verwachting dat Anne-Marije weer volledig fit aan de start staat zodra de zomerbreak over is.

Komend jaar gaat Anne-Marije studeren in Groningen combineren met spelen bij de groenste studenten volleybalclub van Nederland. De staf van het vlaggenschip van Veracles is blij met deze aanvulling op de middenas en zegt hierover het volgende:

“Met Anne-Marije leggen we een talentvolle en explosieve middenspeelster vast die samen met Annemarie Venema en Ilse Sinnige een sterke middenas zal gaan vormen. Hier kunnen we alleen maar blij mee zijn. Daarnaast zit er nog veel rek in de ontwikkeling van Anne-Marije”.

Naast de nieuwe aanwinsten binnen de lijnen zal ook de staf uitgebreid worden. Volgend seizoen zal er een Sportpsycholoog betrokken zijn bij Veracles, in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen. Momenteel wordt er al hard gewerkt aan de verkennende gespreksrondes en zal er uiteindelijk een mooi plan komen te liggen ter ondersteuning van de (individuele)sportprestaties.

gh @ VoV, bron en foto Veracles via Dylan Zwarts, Dames TC Hoog. Foto Volleyinfo.nl.