Vizier op volleybal

 

Unieke clinic Jamie Morrison in Vroomshoop

VoV, 11-07-2018. 10:30 uur.  Zondag 2 september a.s. verzorgt Team Eurosped een unieke clinic met medewerking van bondscoach Jamie Morrison. Thema van de clinic is The Spark

Jamie wil met de clinic een vonk overbrengen op de deelnemers en hoopt dat door de clinic de aanwezigen de vonk overbrengen naar de volleyballers binnen de verenigingen.

  1. Wie is Jamie Morrison? Kennismaken met Jamie en zijn carrièreverloop tot nu toe.
  2. Motor learning skills : Op welke manier geef je training? Wat doe je wel en wat zeker niet? Wat is de beste manier om jouw speelsters te helpen vaardigheden te verwerven en te verbeteren? Jamie gaat daarbij in op hetgeen hij geleerd heeft in zijn lange praktijk en wat zijn samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam voor nieuwe inzichten heeft gebracht.
  3. ‘Game like’ trainen: Gemakkelijk gezegd maar hoe kun je toch de gestelde doelen bereiken zonder dat het gewoon een gezellig partijtje volleybal wordt? Hoe focus je je aandacht op de doelen en word je niet alleen een prima scheidsrechter.
  4. Service en Servicepass: Dit zijn de fundamenten van het volleybal en Jamie is in staat gebleken met de Nederlandse vrouwen enorme vooruitgang te boeken op het gebied van de Service. Het trainen van de servicepass is erg lastig en duurt lang maar hij gaat met de bezoekers delen hoe hij die aanleert en doorontwikkeld.
  5. Specialiseren – wanneer en waarom? Waardoor laat jij je leiden? Wat komt er bij kijken en wat zijn de gevolgen voor de speelster op de korte en lange termijn?
  6. Beantwoorden ingezonden vragen: Voor wie is deze clinic bestemd? Deze clinic is een absolute must voor volleybaltrainers en -coaches die verder willen groeien en gebruik willen maken van de kennis en ervaring van een toptrainer. Deelnemers aan de clinic kunnen vragen voor Jamie Morrison tot 17 augustus insturen naar jordykamphuis@teameurosped.nl .

Waar en wanneer? Locatie: Het Punt, Vroomshoop, Wanneer? 2 september 2018, van 10:00 – 14:00 uur. Kosten en opgave: De kosten voor deelname aan de clinic bedragen €19,50 en is inclusief koffie/thee en lunch. Opgave voor de clinic kan via www.teameurosped.nl

gh @ VoV, bron persbericht Eurosped. Foto Chris Overkleeft. FotoOverkleeft.nl