Vizier op volleybal

 

Van de Vyver per direct weg bij de Nevobo

VoV, 30-04-2019. 5:38 uur.  Julien van de Vyver vertrekt per direct als talentcoach bij de Nevobo. De trainer/coach van het Talent Team meisjes, en bondscoach van Jeugd / Jong Oranje, keert terug naar België. Van de Vyver, die sinds 2015 voor de Nevobo werkte, leverde een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van de talentopleiding op Papendal.

Van de Vyver vertrekt bij de Nevobo om verschillende redenen. Al eerder maakten Belgische media bekend dat hij een functie als hoofdcoach van het nieuwe Belgische Liga-A fusieteam tussen Datovoc Tongeren en Jaraco As had aanvaard, en dat biedt Van de Vyver de kans om meer thuis te zijn. Het reizen tussen Nederland en België werd de laatste tijd te belastend voor de Belgische meester opleider.

De Nevobo is Van de Vyver dankbaar voor al het werk dat hij heeft verricht in de afgelopen jaren. Van de Vyver kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd op Papendal: “Ik ben trots op wat ik heb kunnen bijdragen aan het Nederlands volleybal in zijn totaliteit. Het EK – ticket dat Pre – Jeugd Oranje afgelopen weekend verdiende is een teken dat het goed gaat met de opleiding.”

gh @ VoV, bron Nevobo. Foto CEV.