Vizier op volleybal

 

VC WIK D1 pakt punt tegen koploper

VoV, 13-02-2023. 3:58 uur. Afgelopen zaterdag mochten we het thuis opnemen tegen de nog ongeslagen koploper VCN Dames3. Plan voor deze wedstrijd: ons goede spel van vorige week doorzetten en kijken of we misschien wel een setje konden kapen van de sterke ploeg uit Capelle.

In set 1 merkten we dat er dit keer echt iets te halen viel. We gingen lekker mee met de dames uit Capelle. Helaas verloren we deze set met 17-25. Zaak om in de tweede set te laten zien wat we nog meer in huis hadden. Na een achterstand van 15-20 wisten we het om te draaien. VCN nam nog een time-out op een stand van 23-23, maar wij wisten deze set op karakter naar ons toe te trekken en wonnen met 25-23.

In de derde set gingen we de eerste 15 punten mee met de tegenstander, maar lieten het op het einde zelf liggen: 17-25. In set 4 kwamen er 2 verse krachten het veld in. Ook deze set gingen we weer goed mee, maar wisten geen aanspraak meer te maken op setwinst: 21-25. Voor de tweede week op rij een sterke wedstrijd neergezet. Publiek bedankt!

Aankomende twee weken hebben wij geen wedstrijd, maar een aantal van ons zullen 25 februari aantreden in de halve finale van de NOJK.

gh @ VoV, verslag van en foto via  Mayke den Ouden, VC Wik Dames1.