VC Zwolle D1 voorkomt stunt van Activia.

VoV, 04-12-2023. 6:o6 uur. De Zwolse dames doen het tot dusver prima in de competitie, met momenteel de 2e plaats. Maar afgelopen zaterdag was het hard werken voor de punten.

In een spannende vijfsetter wist Djopzz Zwolle Topvolleybal D1 een 1-2 achterstand om te buigen naar een 3-2 winst, maar makkelijk ging dat niet.

In de eerste set kwam Zwolle maar moeilijk tot scoren, waar SOMAS/Activia D1 dankbaar gebruik van maakte. De eerste set ging knap naar de gasten en dus moest het beter bij de dames van Zwolle.

De tweede set werd ruim gewonnen door de thuisploeg en zo leek het verlies van set 1 een incident. Niks bleek minder waar, want SOMAS/Activia knokte zich via 17-25 naar een 2-1 voorsprong in sets.

Zo moest Djopzz Zwolle Topvolleybal D1 hard werken om er een vijfsetter van te maken. Via een aantal uitstekende service series in de 4e set lukte dat. En hoewel beide teams in de 5e set lang in evenwicht bleven, was het uiteindelijk de thuisploeg die aan het langste eind trok. Eindstand: 3-2.