VC Zwolle D2 sprokkelt puntje in Weerselo

VoV, 07-10-2019. 17:22 uur. Afgelopen zaterdag reisden wij af naar het verre oosten; Weerselo. Na een halfuurtje vertraging mochten we toch echt aanvangen met onze wedstrijd. De eerste set startte met enige chaos; felle lampen, veel rumoer en prikkels. Nadat we bij een redelijke achterstand een beetje gewend raakten, gingen we ook zelf wat puntjes pakken. Maar helaas resulteerde dit niet op setwinst. (25-21, tussenstand 1-0)

Vol goede moed begonnen we aan de tweede set. Met een goede servicedruk, stabiele pass en lekkere aanvallen, wisten we goed ons eigen spelletje te spelen. Na enkele onderbrekingen in verband met het snelle internet (lees het gebrek aan), wisten we de tweede set onze kant op te harken. (22-25, tussenstand 1-1)

De winst van de tweede set smaakte naar meer en we waren gedreven om nog meer puntjes bij elkaar te sprokkelen. Helaas werd onze eigen foutenlast een stuk hoger dan bij de tweede set. En met een ervaren team tegenover ons, werd het nog een flinke taak om deze set te winnen. Met veel enthousiasme vanaf de kant en veel plezier probeerden we de set uit te spelen. Veel geschreeuw was nodig, want onze coach was letterlijk sprakeloos van ons spel (geen stem meer). De derde set bleef een nek-aan-nek race en Wevo moest alle zeilen bij zetten. Ondanks ons enthousiasme heeft Wevo ook de derde set hun kant op weten te trekken. (25-21, tussenstand 2-1)

In de laatste set waren we ons eigen spelletje kwijt, en kwamen we snel op achterstand. We hebben wel geknokt tot het einde, maar helaas mocht dit niet baten. (25-15, eindstand 3-1)

Gelukkig kon de taart van Roselène de bittere smaak goed wegspoelen en met deze wedstrijd in ons achterhoofd gaan we deze week weer hard aan de bak om bij onze aanstaande wedstrijd tegen Dynamo Tubbergen meer punten te pakken! Met het verlies van Dash tegen de Krekkers, hebben we de rode lantaarn doorgegeven aan het team uit Vorden.

gh @ VoV, verslag van VC Zwolle Dames 2. Foto Jan van den Noort.